Na jouw opleiding tot basiskapper, wil je verder. Een echte Profkapper worden! Dan is het tijd voor de vervolgopleiding tot allround hairstylist. Hierin leer je alles wat je als hairstylist hebt geleerd met elkaar te combineren: creatief zijn op jouw eigen manier, trendy kleuringen en een stukje barbier, een absolute must voor deze tijd.

 

allround hairstylist worden in IJsselstein

Opleiding allround kapper

Tijdens de allround hairstylist opleiding zul je jezelf tot echte specialist ontwikkelen. Om dit te garanderen behandelen we de volgende onderwerpen tijdens de cursus:

  • – Kleuren
  • – Communicatie & advies
  • – Bruidskapsels & visagie
  • – Barbier
  • – Creatieve dameskapsels

Bij het kleuren leren we je, onder andere, trendkleuringen en rainbowkleuringen toe te passen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de communicatie met de klant, een van de belangrijke aspecten van het vak, én hoe je op de juiste manier advies geeft zodat de klant ook na het verlaten van de salon met een tevreden gevoel op het bezoek terugkijkt.

Voor de speciale dagen zijn creatieve kapsels nodig. Hierom kan jij na de cursus allround hairstylist perfecte bruidskapsels en andere creatieve dameskapsels zetten. Als laatste wordt er aandacht besteedt aan het barbiersvak. Deze trend van de afgelopen jaren wordt alleen maar populairder en mag dan ook niet overgeslagen worden.

Tijden allround hairstylist

Deze opleiding tot allround kapper duurt 20 weken en is op maandag van 10.00 – 16.00 uur. Gecombineerd met een dag praktijk waarin je volledig mee draait en alles wat je leert meteen toepast. Door deze enorme meters te maken tijdens de opleiding sta je stevig in je schoenen op het moment dat je examen aflegt en jouw certificaat voor allround hairstylist behaalt. En kun je aan de slag als een echte Profkapper!

De opleiding begint op 2 september 2019, bij voldoende aanmeldingen bieden we de opleiding tot allround hairstylist ook vanaf 27 mei 2019 aan.

Allround hairstylist kosten

De opleiding kost € 4797, dit bedrag kan in termijnen betaald worden.

 

Schrijf je in!