Deze beginnerscursus voor kappers heeft twee doelgroepen. De eerste groep zijn degenen die al zeker weten dat ze kapper of kapster willen worden, maar dit graag op hun eigen tempo doen. De tweede groep is voor de personen die wel interesse in het vak hebben, maar nog niet helemaal zeker zijn of dit wel hun droombaan is. De beginnerscursus is dan ook in drie onderdelen opgedeeld en je kunt deze afnemen wanneer het jou uitkomt.

Kijk hieronder voor alle informatie over de beginnerscursus en laat je overtuigen. Wij zijn er zeker van dat ook jij een geweldige kapper of kapsters zult zijn. Mocht je al een diploma en ervaring hebben maar je wilt je verder ontwikkelen, dan raden wij onze opleiding tot allround hairstylist aan of losse modules voor hairstylistes.

 

De verschillende onderdelen

Deze cursus is in drie onderdelen onderverdeelt zodat jij per onderdeel kunt kijken wat jou het interessants lijkt en waarmee je wilt beginnen zodra een onderdeel afgesloten hebt. De verschillende onderdelen bespreken allen de basis van het onderwerp.
 
De onderdelen zijn:

  • ● Knippen van dames
  • ● Knippen van heren
  • ● Kleuren

Uiteraard is alles inbegrepen per onderdeel zodat jij zelf geen verdere investeringen in materiaal hoeft te doen. Wij willen deze cursus zo toegankelijk mogelijk voor iedereen houden.

Hairstylist opleiding in IJsselstein

De pakketten van de beginnerscursus

Bij het afnemen van de beginnerscursus krijg je 10 lessen per onderdeel. De prijs per onderdeel is € 2497,- en is, zoals hierboven geïnformeerd, inclusief alle benodigde materialen.

 

Schrijf je in!