Wij bieden een super fijne en persoonlijke hairstylist opleiding met maximaal 8 cursisten aan. In een kapsalon en niet op een school. Vanaf dag één draai je al mee in de salon, waarbij je meteen met klanten in contact komt en alles wat je leert direct toe kunt passen. Het grootste voordeel van onze kappersopleiding: modellen! Je knipt mee in onze salon en dus zorgen wij voor het grote aantal modellen wat je moet knippen.


 

Avondopleiding hairstylist

Het is een gecombineerde avondopleiding tot hairstylist: ’s avonds in alle rust uitleg over alles wat je moet weten om een behandeling uit te oefenen en overdag de praktijk uitvoeren in een salon. Je krijgt dus de kans om alles direct toe te passen wat je de avond ervoor geleerd hebt. Dit is de perfecte kappersopleiding voor iedereen die graag kapper wilt worden en die dat voor wat voor reden dan ook nog niet is. Het is perfect te combineren met gezin en/of een parttimebaan.

Hairstylist opleiding in IJsselstein


Inhoud opleiding hairstylist

Om er zeker van te zijn dat jij na de cursus hairstylist stevig in je schoenen staat behandelen we, onder andere, de volgende onderwerpen:

  • ● Lifestyletips
  • ● Advisering
  • ● Knippen dameskapsels
  • ● Knippen herenkapsels
  • ● Kleuren & kleurtechnieken

Daarnaast worden er nog enkele andere onderwerpen behandeld om de opleiding compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat jij na de opleiding alles weet wat je moet weten en je overal terecht kan om je kapperscarrière te beginnen.


Tijden hairstylist opleiding

De cursus duurt 40 weken en is te volgen op maandag- en dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. We starten op 2 september 2019, bij voldoende aanmeldingen bieden we de opleiding ook vanaf 27 mei 2019 aan. Om de exclusiviteit van de opleiding te garanderen vindt er eerst een intakegesprek plaats om de maximaal 8 cursisten te selecteren. Na dit gesprek hoor je of je kunt deelnemen aan de opleiding.


Kosten hairstylist opleiding

De hairstylist opleiding kost € 5997 en is inclusief het materialenpakket. Het bedrag kan in termijnen betaald worden.

 

Schrijf je in!