Bij de Profkapper heten we iedereen welkom, ook de kappers en kapsters die een tijdje uit het vak zijn geweest maar graag weer willen beginnen. Voor hen hebben wij de opfriscursus voor kappers. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor kappers die al een diploma hebben, maar om wat voor reden dan ook, al een tijdje niet als kapper of kapsters gewerkt hebben. Deze cursus voor kappers bestaat uit vier modules en er zijn vier verschillende pakketten af te nemen. Hieronder lees je daar meer over.

 

In vier modules weer werken als kapper

De vier modules hebben elk hun eigen focus zodat de terugkeer naar het kappersvak gestructureerd gebeurt. De eerste module richt zich op het kleuren. Zo komen het kleuren zelf, de theorieën achter het kleuren en de verschillende kleurtechnieken ter sprake.

De focus van de tweede en derde module liggen op het knippen, van dames en heren respectievelijk. Voor het knippen van dames zorgen we voor nieuwe kennis bij het knippen föhnen en styling. Voor het knippen van heren werken we aan, natuurlijk, het knippen zelf en barbierstechnieken. Het barbiersvak kan nieuw zijn als je er al wat langer uit bent, maar wij zorgen dat je dit onmisbare onderdeel snel onder de knie hebt.

In de laatste module wordt veel gewerkt met lang haar. Zo worden de up-do’s en het krullen van lang haar behandeld. Om het af te sluiten zullen vlecht- en opsteektechnieken besproken worden. Na afloop van deze vier modules is de opfriscursus voor kappers afgerond en kan je vol zelfvertrouwen weer aan de slag.

Opfriscursus voor kappers


De pakketten voor de opfriscursus

Omdat niemand met de zelfde geschiedenis aan deze cursus begint, hebben we vier verschillende pakketten. Binnen de pakketten verschilt het aantal lessen en welke materialen inclusief zijn.

In de tabel hieronder vind je het overzicht van de verschillende modules, welke materialen inclusief zijn, uit hoeveel lessen de opfriscursus bestaat en wat de prijs is.


Onderwerp Aantal lessen Prijs Materiaal
Kleuren 10 lessen € 1997,- Incl. alle materialen
Dames knippen 5 lessen € 597,- Niet van toepassing
Heren knippen 5 lessen € 1457,- Incl. tondeuse en mes
Lang haar/up-do’s 10 lessen € 759,- Incl. krultangen

Na elke module voel jij je direct zelfzekerder om weer aan de slag te gaan als kapper of kapster.


Weer aan de slag als kapper?

Wil jij dus weer aan de slag als kapper of kapster, twijfel dan niet langer en boek de opfriscursus. Samen maken wij jou weer helemaal klaar voor dit prachtige vak. Mocht je nog een paar vragen hebben, staan wij jou natuurlijk graag te woord. Je kunt hiervoor even langskomen bij onze salon, je kunt ons schrijven via het contactformulier of bel eventjes naar 030-6878210.

 

Schrijf je in!