Wij willen graag op onze manier bijdragen aan een mooiere wereld. Mensen zijn mooi en wij willen het mooiste in hen naar boven halen. Onze visie is dan ook niet voor niets “let them shine”, en om dat te kunnen realiseren beginnen wij bij de kern: hairstylisten opleiden. Samen met ons maken zij de wereld mooier en laten wij de mensen shinen.


Onze salon

In onze huidige drukke, stressvolle en veeleisende wereld is er veel behoefte aan persoonlijke aandacht. We weten wat we willen en verwachten dan ook niet een one-size, fits all oplossing te ontvangen. Wij leren onze hairstylisten naar jou te luisteren en te begrijpen wat jouw wensen zijn, zodat ze communicatie en vakbekwaamheid goed kunnen combineren. Het kappersvak is door de jaren heen nogal veranderd, de mode is anders, de wensen zijn anders. Hierom is de oude traditionele kappersopleiding niet meer van deze tijd door de missende connectie met het dagelijkse leven. Wij komen recht uit de praktijk en kennen de wensen van de klanten als geen ander.


Onze kappersopleidingen

“Wij bieden een kappersopleiding aan die wij na 14 jaar, met veel passie, vele stagiaires opgeleid te hebben, helemaal gecompleteerd hebben”, zegt Denise Edwards, mede-oprichtster van ikwilprofkapperworden.nl. Zij heeft al ruim 14 jaar ervaring als onderneemster en runde 3 salons. In al die jaren heeft zij al heel wat succesvolle kapsters opgeleid.


Met het unieke “Profkapper” concept kun jij nu dus ook kapper worden onder toeziend oog van Denise en haar team. In deze geweldige particuliere kappersopleiding ben jij in slechts 2 jaar een allround hairstylist, waar een normale kappersopleiding 4 jaar duurt. Dus je hebt niet alleen een tijdswinst van twee jaar én meer praktijkervaring tijdens de opleiding, maar na de opleiding kan jij ook al 2 jaar als kapper werken waarna jouw net afgestuurde collega’s dan pas beginnen met echt werken.


De persoonlijke aandacht die jij tijdens onze opleiding krijgt in combinatie met heel veel praktijk, zorgen ervoor dat alle geleerde theorie ook direct in de praktijk toegepast kan worden. Op deze manier leer je niet alleen sneller, maar ook beter.